Gestolen personenauto terug gevonden

Gestolen Objecten Register leidt tot meer teruggevonden voertuigen

Het Gestolen Objecten Register is een register waarin onder andere gestolen auto's, motoren en boten kunnen worden geregistreerd. Het afgelopen jaar heeft het Gestolen Objecten Register geleid tot veel successen.

Lees meer
Gestolen graafmachine teruggevonden

BMWT en GOR bundelen krachten

Brancheorganisatie van importeurs en/ of fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel BMWT gaat samen met het Gestolen Objecten Register (GOR) de strijd aan tegen de groeiende diefstal van werkmaterieel. Op de website van het GOR is voor iedereen snel te zien wat voor werkmaterieel is gestolen.

Lees meer
IAK verzekeringen

IAK Verzekeringen is een samenwerking aangegaan met het GOR

Vanaf 1 juli 2012 zullen diefstal, verduistering en vermissing van werkmaterieel aangemeld worden op het Gestolen Objecten Register. Deze aanmelding is voor iedereen zichtbaar en wordt getoond bij een gerichte zoekopdracht via internet. Doelstelling van de deelname is om het terugvindpercentage te verhogen.

Lees meer
TVM werkt met Gestolen Objecten Register

TVM verzekeringen gaat Gestolen Objecten Register inzetten

In logistiek en mobiliteit gespecialiseerde verzekeraar TVM verzekeringen uit Hoogeveen gaat alle bij het bedrijf aangemelde diefstallen van lading en transportmiddelen registreren in het Gestolen Objecten Register (GOR), dat is te vinden op de voor iedereen toegankelijke website.

Lees meer
Boels registreerd gestolen werkmaterieel

Verhuurder Boels gaat gebruik maken van Gestolen Objecten Register

Eigenaren van werkmaterieel krijgen steeds vaker te maken met diefstal van kapitaalsintensieve machines. Hoewel de aantallen beperkt zijn, de hoogte van de schade is dan aanzienlijk. Alle reden om deze machines zo snel mogelijk weer terug te vinden. Voor Boels, dat als verhuurder steeds meer over de landsgrenzen heen actief is, reden om gebruik te gaan maken van het Gestolen Objecten Register (GOR).

Lees meer